Winkel- en retailverlichting
met een plus

Experience the right light

  • Lichtadvies
  • Productie
  • Lichtplanning
  • Retailexperten
Maak een afspraak

Seen in the right light

Licht trekt klanten aan en geeft ze een optimale (winkel)ervaring. Laat jouw producten schitteren met de correcte lichtkleur. Creëer een ambiance en leg de juiste accenten, om van jouw zaak een echt commercieel succes te maken.

Onderscheid jezelf van de concurrentie met de juiste, functionele en sfeervolle winkel- en retailverlichting. Zo behaal je, dankzij het advies van onze experts, een hoger rendement. Of het nu gaat om een nieuw winkel- of retailconcept, het updaten van een bestaand concept of een relighting project om duurzamer te zijn, de producten van Lunoo bieden voor elk project een oplossing.

Bezoek onze showrooms
Moto's Hautekiet Ruddervoorde 3

Experten retail- en showroom verlichting

Onze winkel- en retail experts hebben uitgebreide kennis van het vak. Of het nu gaat om showroomverlichting, etalage licht, ledverlichting, spots of modulaire verlichtingssystemen, Lunoo laat jouw producten stralen met het juiste materiaal. 

Onze expertise bestrijkt een breed scala aan winkel- en retail categorieën: voeding, kledij, lifestyle, gezondheid & schoonheid, automobiel, interieur/exterieur design, bank en verzekeringen, diensten, kantoren en filialen. Met ledverlichting helpen we jou ook om een duurzame en energiezuinige oplossing te kiezen. 

Bekijk onze realisaties

Lunoo als partner

Wanneer je kiest voor Lunoo, kies je voor deskundig advies van professionals die begrijpen wat er nodig is om in elke winkel- en retailruimte de perfecte sfeer te creëren. Is er voldoende verlichting op de juiste plek? Komt de identiteit van de winkel duidelijk naar voor door het juiste lichtgebruik? Ondersteunt of versterkt de verlichting het concept van jouw winkel? Met deze vragen houden we rekening in ons voorstel. Zo kunnen wij de kwaliteit van de verlichting (zowel armatuur als het licht) en de kleurgetrouwheid garanderen.

Want jouw producten verdienen het om in het juiste licht gezien te worden. Wij zijn er om je bij elke stap van het proces te begeleiden, zodat wanneer het tijd is om een bestelling te plaatsen, je er zeker van kunt zijn dat je de juiste partner hebt gekozen!

Maak een afspraak
Facq

Verleiden met licht

Vanaf het voorbijwandelen aan jouw etalage worden mensen verleid met licht. Aan de hand van kwalitatief licht, het design van de armaturen en een perfecte kleurgetrouwheid versterk je de identiteit van jouw winkel. Creëer ambiance, leg accenten en verhoog de kans op aankopen met strategische lichtplaatsing. 

Ontdek de kracht van licht in onze showroom.

FreeX Sluis

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek luisteren wij aandachtig naar de wensen voor het project. Op basis daarvan stellen wij een lichtplan en lichtberekening voor aan de architect, de installateur, de facility manager of de projectleider van het bouw- of renovatieproject. 

Ons uitgebreid standaard productengamma biedt een oplossing voor heel wat noden. Ben je toch naar iets anders op zoek? Dan is maatwerk ook mogelijk. We ontzorgen je van A tot Z door de aankoop, levering en installatie voor onze rekening te nemen. Lunoo gaat daarbij in gesprek met alle relevante partijen zodat het project perfect gestroomlijnd wordt met de andere partners. Ook voor nazorg kan je op ons rekenen.

Om samen een perfect project te realiseren, geloven wij sterk in:

  • Samenwerking en overleg met de klant
  • Duurzaamheid en efficiëntie
  • Optimale lichtbeleving
  • Projectmatige aanpak: elk project is uniek

Hoe gaan wij te werk?

1
Vrijblijvend gesprek
2
Lichtplan en offerte
3
Productie en levering
4
Nazorg
Plan een gesprek in

PDF is being generated!

Download hier onze catalogus.