Verlichtingsplan en projectdossier lichtplan

Persoonlijke aanpak voor lichtadvies.

Vertrouwen is de basis voor een perfecte samenwerking. Daarom zijn we voorstander van een persoonlijke aanpak en een korte communicatielijn. Per klant is er één aanspreekpunt voor verlichtingsadvies, bespreking van de lichtplannen, lichtberekeningen en de opvolging van het hele project.

1. Vrijblijvend gesprek

Om een gepast voorstel te doen voor jouw project, spreken we graag af ter plaatse of in onze showroom. In de showroom krijg je een demonstratie van alle lichtmogelijkheden. Je ziet de producten en ervaart wat licht kan doen voor jouw ruimte.

Tijdens het gesprek polsen we naar de bestaande situatie en de toekomstige bouwplannen. Om de verlichting te doen passen binnen het totaalconcept, bekijken we de verlichting vanuit verschillende standpunten:

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

2. Ontwerp lichtplan en lichtberekening

Met de briefing van jouw plannen en de verlichtingswensen, gaat de lichtarchitect aan de slag. De lichtarchitect maakt de nodige lichtberekeningen en tekent een verlichtingsplan op maat van jouw project.

Het verlichtingsadvies wordt gebundeld in één dossier. In dit projectdossier vind je:

3. Bespreking en advies van het lichtproject

We nemen samen het projectdossier door en geven alle uitleg die je wenst. Kom je hiervoor naar de showroom? Dan krijg je een demonstratie van het voorgestelde licht voor jouw ruimte en producten. Uiteraard zie je ook meteen de voorgestelde armaturen. Zo ben je zeker dat je de juiste verlichtingskeuze maakt.

4. Follow up

Ga je akkoord met het verlichtingsvoorstel? Dan volgt de lichtadviseur samen met de interne projectmanager het verlichtingsproject verder op.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

PDF is being generated!

Download hier onze catalogus.