Experten kantoorverlichting

Boost wellbeing & concentratie op kantoor

  • Advies
  • Productie
  • Lichtplanning
  • Verlichtingexperten
Maak een afspraak

Moderne kantoorverlichting

Een modern kantoor wordt georganiseerd voor de mensen die er werken en fungeert als een ontmoetings- en belevingsplek. Boost de concentratie, alertheid en het welzijn van de medewerkers en versterk de corporate identity van jouw bedrijf met de kracht van licht. 

Onze lichtexperten creëren samen met jou een goed verlichte ruimte met respect voor de verlichtingsnormen (UGR), al dan niet in combinatie met een daglichtafhankelijke sturing, bewegingsdetectie en nog veel meer. Zo kan je er zeker van zijn dat onze kantoorverlichting jou steeds de meest efficiënte oplossing biedt. 

Contacteer ons
Verlichting voor de kantoren van HBC.

Slimme & duurzame kantoorverlichting

Kies voor efficiënte en duurzame verlichting. Met ledverlichting kies je voor een energie-efficiënte oplossing. Om jouw energiekost nog verder te beperken gaan onze experts aan de slag met daglichtafhankelijke sturing en bewegingsdetectie. Wij verlichten jouw kantoor met slimme kantoorverlichting die enkel werkt wanneer het nodig is. Zo kan jij tot 75% besparen op jouw energierekening. Of het nu gaat om een klimaatplafond, geïntegreerde verlichting, indirecte verlichting,…  Lunoo heeft een oplossing voor elk systeemplafond. 

Bekijk onze realisaties

Lunoo als partner

Wanneer je kiest voor Lunoo, kies je voor deskundig advies van professionals die begrijpen wat er nodig is om in elke kantoorruimte de perfecte werksfeer te creëren. Wij zijn er om je bij elke stap van het proces te begeleiden, zodat wanneer het tijd is om een bestelling te plaatsen, je er zeker van kunt zijn dat je de juiste partner hebt gekozen!

Contacteer ons

Visueel comfort

Om een aangename werksfeer te creëren adviseren onze experts jou bij het kiezen van de best mogelijke verlichtingssystemen van Lunoo voor iedere ruimte. Wij proberen daglicht zoveel mogelijk te benaderen in de werkruimte om het visueel comfort en de alertheid van de medewerkers te bevorderen. Daarnaast worden vergaderruimtes op een efficiënte en heldere manier verlicht om de communicatie tussen deelnemers te bevorderen en vermoeidheid tijdens videoconferenties tegen te gaan. Ook sociale ruimtes zijn van belang en krijgen verlichting die sfeer en gezelligheid bevorderen.
Van pendelarmaturen, tot spots en alles daartussenin, het aanbod van Lunoo zal jou helpen een sfeer te creëren die het welzijn op de werkvloer bevordert en energie-efficiëntie nastreeft. 

Ontdek de kracht van licht in onze showroom.

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek luisteren wij aandachtig naar de wensen voor het project. Op basis daarvan stellen wij een lichtplan en lichtberekening voor aan de architect, de installateur, de facility manager of de projectleider van het bouw- of renovatieproject. 

Ons uitgebreid standaard productengamma biedt een oplossing voor heel wat noden. Ben je toch naar iets anders op zoek? Dan is maatwerk ook mogelijk. We ontzorgen je van A tot Z door de aankoop, aanvraag van subsidies, levering en installatie voor onze rekening te nemen. Lunoo gaat daarbij in gesprek met alle relevante partijen zodat het project perfect gestroomlijnd wordt met de andere partners. Ook voor nazorg kan je op ons rekenen.

Om samen een perfect project te realiseren, geloven wij sterk in:

  • Samenwerking en overleg met de klant
  • Duurzaamheid en efficiëntie
  • Optimale lichtbeleving
  • Projectmatige aanpak: elk project is uniek

Hoe gaan wij te werk?

1
Vrijblijvend gesprek
2
Lichtplan en offerte
3
Productie en levering
4
Nazorg
Plan een gesprek in

PDF is being generated!

Download hier onze catalogus.