Top Interieur Massenhove

Duurzame verlichting
door relighting

Een milieuvriendelijke investering

 • Advies
 • Duurzaam
 • Premie
 • Relighting
Maak een afspraak

Energiebesparende verlichting

Worden de energie- en onderhoudskosten op je verlichting te hoog of werkt je verlichting niet goed meer? Dan is dit het ideale moment om relighting te overwegen. Relighting is de vervanging of ombouw van je bestaande armaturen naar een state of the art verlichtingsinstallatie in led, in lijn met de nieuwste normen. Dit heeft een positieve impact op het comfort van jou, je medewerkers, je klanten en op het energieverbruik. 

Contacteer ons

Waarom relighting?

Licht heeft een invloed op onze biologische processen, vermoeidheid, gezichtsvermogen, stemming en productiviteit. Door in te zetten op relighting zorg je voor een verbetering van de productiviteit en werkomstandigheden en verhoog je het comfort van je medewerkers en klanten (human centric lighting). 

Relighting is niet enkel interessant om het welzijn en de productiviteit te verhogen, het is ook financieel de beste keuze. Door het uitvoeren van een lichtstudie en het plaatsen van een volledig nieuwe verlichtingsinstallatie kan je tot maar liefst 60% besparen op je energieverbruik. Er is een langere levensduur van de lichtbron, waardoor vervanging minder snel nodig is en ook de onderhoudskosten beperkter zijn. 

Ontdek onze realisaties
Beddeleem Realisatie

Een milieuvriendelijke investering

Duurzame verlichting wordt steeds belangrijker en met relighting kan je er zeker van zijn dat je een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke investering doet: 

 • LED stoot minder CO2 uit 
 • Recycleerbaar
 • Geen gevaarlijke metalen
 • Dimbaar
 • Opwarming niet nodig

Bezoek onze showrooms

Lunoo als partner voor jouw relighting-project

Een relighting van jouw bedrijf vraagt de nodige voorbereiding. Een van onze experts komt graag langs om de bestaande conventionele verlichting in kaart te brengen. Op basis van het verbruik wordt de bestaande energiekost uitgerekend, rekening houdend met de afvoer van de restwarmte en de onderhoudskosten. Dit stelt onze expert in staat om een voorstel tot vervanging door LED-toestellen te doen, gebaseerd op een gedetailleerde lichtstudie. Om de energie-efficiëntie nog te verhogen kan bijkomend gebruik gemaakt worden van daglichtsturing en bewegingsdetectie.  Daarnaast kan Lunoo ook een volledig nieuw en geoptimaliseerd lichtconcept uitwerken dat het winkelconcept versterkt.

Contacteer ons
Foto homepage verlichting Rooftop Massenhove

Premie voor relighting in niet-residentiële gebouwen

Wie investeert in energiezuinige binnenverlichting van een niet-residentieel gebouw, kan rekenen op een premie. De premie wordt toegekend aan ondernemingen die hun bestaande binnenverlichting volledig demonteren en vernieuwen

De voorwaarden: 

 • Niet-residentiële gebouwen aangesloten op het elektriciteitsnet vóór 1 januari 2006 of waarvoor de omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen werd aangevraagd vóór 1 januari 2006.
 • Enkel facturen die maximaal 2 jaar oud zijn op het ogenblik van de premieaanvraag komen in aanmerking. 

Je kan de premie online bij Fluvius aanvragen voor een maximumbedrag van 20.000 euro. Reken op Lunoo voor een ondersteuning van het aanvragen van de subsidies. 

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek luisteren wij aandachtig naar de wensen voor het project. Op basis daarvan stellen wij een lichtplan en lichtberekening voor aan de architect, de installateur, de facility manager of de projectleider van het bouw- of renovatieproject. 

Ons uitgebreid standaard productengamma biedt een oplossing voor heel wat noden. Ben je toch naar iets anders op zoek? Dan is maatwerk ook mogelijk. We ontzorgen je van A tot Z door de aankoop, levering en installatie voor onze rekening te nemen. Lunoo gaat daarbij in gesprek met alle relevante partijen zodat het project perfect gestroomlijnd wordt met de andere partners. Ook voor nazorg kan je op ons rekenen.

Om samen een perfect project te realiseren, geloven wij sterk in:

 • Samenwerking en overleg met de klant
 • Duurzaamheid en efficiëntie
 • Optimale lichtbeleving
 • Projectmatige aanpak: elk project is uniek

Verlichting voor AD Delhaize Ingelmunster

Hoe gaan wij te werk?

1
Vrijblijvend gesprek
2
Lichtplan en offerte
3
Productie en levering
4
Nazorg
Plan een gesprek in

PDF is being generated!

Download hier onze catalogus.