Deleye Kuurne

Winkelverlichting
met een plus

Verleid klanten met licht

  • Advies
  • Productie
  • Lichtplanning
  • Retailexperten
Maak een afspraak

Experten retail & showroomverlichting

Onze detailhandel experts hebben uitgebreide kennis van het vak. Van showroomverlichting, tot etalagelicht, ledverlichting, spots, of modulaire verlichtingssystemen voor jouw winkel(s), onze verlichtingsexperts laten de producten van jouw winkel stralen.

Onze expertise op het gebied van winkel- en showroomverlichting bestrijkt een breed scala aan voedings-, kleding-, auto-, retail- en meubelshowrooms. Met led-verlichting helpen we jou ook om een duurzame oplossing te kiezen.  

Wanneer je kiest voor Lunoo, kies je voor deskundig advies van professionals die begrijpen wat er nodig is om in elke winkelruimte de perfecte sfeer te creëren. Wij zijn er om je bij elke stap van het proces te begeleiden, zodat wanneer het tijd is om een bestelling te plaatsen, je er zeker van kunt zijn dat je de juiste partner voor de klus hebt gekozen!

Contacteer ons
Foto homepage verlichting Rooftop Massenhove

Verleiden met licht

Vanaf het voorbijwandelen aan de etalage worden mensen verleid met licht. Begeleid en verleid jouw klanten met goedgeplaatste verlichting. Creëer ambiance, leg accenten en verhoog je kans op aankopen met strategische lichtplaatsing. 

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van verlichtingssystemen voor showrooms en winkels, en wij begrijpen wat er nodig is om jouw producten er op hun allerbest uit te laten zien. Van licht voor etalages tot spots en alles daartussenin, onze lichtplanners zullen jou helpen een sfeer te creëren die klanten zal verleiden om geld uit te geven in jouw winkel.

Ontdek de kracht van licht in onze showroom.

Tevreden klant
aan het woord

Onze kamers in de bed & breakfast zien er nu een heel stuk chiquer uit door de verlichting van Lunoo! Ook de levering verliep vlot, veilig verpakt en duidelijke instructies.

B&B Maison Noir

Lichtadvies voor het restaurant kasteel Sint-Michiel in Sint-Katelijne-Waver. Op maat gemaakte verlichting voor hun restaurant en feestzaal.

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend gesprek luisteren wij aandachtig naar de wensen voor het project. Op basis daarvan stellen wij een lichtplan en lichtberekening voor aan de architect, de installateur of de projectleider van het bouwproject. Op basis van het gebouw, het interieur, het budget en de specifieke eisen, maken onze lichtarchitecten een lichtstudie en tekenen ze een plan op maat.

Dit kan bestaan uit diverse voorstellen van specifieke designarmaturen voor je winkel tot winkelverlichting met spots of rails voor één winkel of voor een keten van winkels.

Om samen een perfect project te realiseren, geloven wij sterk in:

  • Samenwerking en overleg met de klant
  • Duurzaamheid en efficiëntie
  • Optimale lichtbeleving
  • Projectmatige aanpak: elk project is uniek

1
Vrijblijvend gesprek
2
Lichtplan
en lichtberekening
3
Advies en demonstratie
4
Uitvoering
Plan een gesprek in

PDF is being generated!